Kontakt

 

sorgdagboken@gmail.com

 

Foto: Siri Walen Simensen- Hjemmet
Foto: Siri Walen Simensen- Hjemmet

4 kommentarer om “Kontakt

 1. Jeg har lest Veien til Karlsvogna og Etter Karlsvogna av Jon Magnus, som mistet sin kone i kreft. Vet ikke om du har lest disse, er allefall fine bøker!

  Liker

 2. Kjære Christina.

  Leste innlegget om deg i Aftenposten/Moss Avis. Dette ledet meg til bloggen din. Jeg var 28 år og mistet samboeren min akkurat samme måte som deg. I dag har jeg 30 og har gjennom de siste to årene funnet tilbake til roen og meningen med livet. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i bloggen din. Jeg har fått mye råd i denne perioden og har veldig lite lyst til å være belærende men det er en ting jeg kunne godt tenke meg å si deg.Vær klar over at jeg sorgprosess kan ta veldig mye lenger tid enn det du tror. Jeg trodde flere anledninger at jeg er på vei ut av den den det viste seg i ettertid at jeg fremdeles var midt i den.

  Som deg savnet jeg lesestoff på emnet. Er en lesehest og synes at ung sorg er lite snakket om. Derfor synes jeg det er så fantastisk at du tar dette ansvaret.

  Det virker som du har flotte mennesker rundt deg og det er så viktig. Jeg håper du får den støtten og den stabiliteten du trenger i en slik vanskelig prosess. Videre håper jeg at du klarer å finne tilbake meningen med livet.

  Med vennlig hilsen Cathrine, Oslo

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s