Veien videre

Sånn som med mye annet i livet så er det ikke alle sider man velger å dele så åpent som andre. Jeg har delt en del på denne bloggen, men jeg har med vilje vært veldig selektiv med hva jeg har ønsket å dele offentlig. Noe som slo meg her om dagen er at jeg ikke har skrevet her på en stund. Det er selvfølgelig naturlige årsaker til dette. Livet mitt har stabilisert seg og jeg er ikke i en sorgboble lenger. Jeg har mine prosjekter jeg driver med på fritiden som handler om å fullføre dagboken jeg startet på for snart to år siden. Drømmen er å få gitt ut denne på sikt, drømmen er å få være med på prosjekter som kan hjelpe andre som havner i samme situasjon som meg.

Fokuset fremover her på sorgdagboken vil være tilbakeblikk på situasjoner som jeg har vært igjennom tidligere. Det vil også komme flere innlegg om noe jeg selv mener det mangler mye stoff om. Hva som egentlig skjer når det har gått litt tid. Da livet har kommet tilbake til normalen, man går videre, men man blir aldri helt den samme. Samt nye situasjoner som skaper nye utfordringer.

Jeg har valgt å kalle dette senskader av sorg. Fordi det er det jeg føler det er.

Til slutt vil jeg gjerne åpne for spørsmål på epost eller i kommentarfeltet. Er det noe du lurer på så send meg gjerne en melding.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s