Et år. 365 dager.

I dag er det et år siden du forlot meg.Den mest forferdelig dagen jeg noengang har opplevd, den dagen jeg trodde jeg skulle knekke i to, den dagen hjertet mitt ble knust i tusenvis av biter. Jeg har gruet meg lenge . Jo nærmere dagen har kommet jo verre har det blitt. jeg har hatt ubehagelige flashbacks, og våknet opp skrikende av mareritt. Dagen blir markert i London, langt vekk fra Norge og leiligheten vår der alt skjedde. Det hadde blitt altfor tøft å være hjemme i dag, det vet jeg du forstår.

Anders

Jeg savner deg hver eneste dag, og du er alltid med meg hvor enn jeg befinner meg. Du har gjort meg så mye sterkere enn det jeg trodde var mulig. Det er mye på grunn av deg jeg sitter her i dag sterkere enn noensinne.

Jeg lover deg at jeg aldri vil gi opp, at jeg alltid skal kjempe for det livet jeg har, og oppleve alt det har å tilby. Jeg skal leve litt for din skyld også.

Du døde så altfor tidlig. Det er like urettferdig den dag i dag som for et år siden. Det er fortsatt vanskelig å forstå at du aldri kommer tilbake, at du er borte for godt. Du tok så stor plass, og tomrommet etter deg blir for alltid vanskelig å fylle.

Du var et fantastisk menneske, og jeg lover at du aldri vil bli glemt. Ingen som er elsket blir borte, og du er elsket av mange. Du bor for alltid i hjertet mitt.

Rakettene på himmelen i kveld er til deg, sov godt kjæresten min.

 

3 kommentarer om “Et år. 365 dager.

  1. Jeg kjenner sånn på de følelsene du har.. Det er over ett år siden jeg mistet kjæresten min og jeg har vært igjennom den andre julen uten han.. Det er fremdeles vondt om enn litt annerledes.. Jeg har lært mye de siste 16 mnd – og jeg er sterkere enn jeg visste😀 jeg går inn i et nytt år med vissheten om at han hadde villet jeg skulle leve mitt fine, rike liv -og det skal jeg. Han er alltid med meg og vil være i hjertet mitt så lenge det er pust i meg… Jeg savner han forferdelig men de gode minnene får en mer fremtredende plass og det gjør inderlig godt. Livet blir aldri det samme igjen men det kan likevel (forhåpentligvis) bli en fin og god fremtid. Du er sterkere enn du tror😀 lykke til og godt nyttår til deg

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s