Et lite eventyr

Jeg har akkurat kommet hjem fra 9 dager i Denver. Da den planlagte ferieturen ble avlyst pga sykdom i familien bestemte jeg meg brått for å gjøre noe annerledes, noe helt nytt og spennende. Vips så var jeg i USA. I et land jeg aldri har besøkt før eller med noen å reise sammen med. Jeg ville aldri i livet tatt en slik sjanse tidligere, og det er så deilig at jeg endelig tørr.

Jeg har bekjente i Denver, så helt alene var jeg ikke, men de har selvfølgelig jobber og forpliktelser de måtte holde vedlike så jeg var mye alene på dagtid. For første gang i livet har jeg koset meg med å være på egenhånd. Jeg har sett, opplevd og beundret skyskrapere, mennesker og liv. Jeg har spist alene på restauranter. Jeg har tatt tog, busser og t-baner, snakket med ukjente mennesker, gått meg bort, men funnet frem igjen. Og jeg har smilt og ledd mer enn jeg trodde var mulig. Så forfriskende det er å være et helt nytt sted, gjøre akkurat det man har lyst til når man vil det.

Jeg føler meg så levende. Jeg liker den jeg har blitt og jeg gleder meg til fortsettelsen med meg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s