Samtaleterapi

For en stund siden startet jeg i sorggruppe. I begynnelsen så syns jeg det var veldig vanskelig. Jeg var yngst, jeg var den eneste uten barn og jeg var det eneste som ikke var gift. I tillegg så mistet jeg Anders på en veldig traumatisk måte. Igjen var jeg den eneste som hadde mistet plutselig. Jeg var redd for at det skulle bli for mange ulikheter for min del, men jeg angrer ikke på at jeg fortsatte og tok muligheten som jeg hadde fått.

For min del har dette blitt en positiv opplevelse. Det er godt å kunne snakke med andre som har opplevd tap, som virkelig forstår det du går igjennom på en måte ikke andre kan. Det har vært konstruktivt, trygt og gitt meg håp. Jeg vil anbefale alle i samme situasjon å ta sjansen.De fleste kommuner har et tilbud.

En kommentar om “Samtaleterapi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s