Lykke

Hvorfor kastet jeg bort dyrbar tid ved å leve i fortiden? Dvele, analysere, bære nag. Hvorfor kastet jeg bort dyrbar tid ved å ha tankene vendt mot fremtiden? Strebe, drømme, håpe.

Perspektiv …

Livet, det er her og det er nå. Ikke i går, og ikke i morgen. Lykke er ikke lenger det ultimate langt der borte. Det nærmest uoppnåelige og perfekte.Hvis jeg bare …

Jeg lever. Jeg er her fortsatt. Det finnes ingen bedre måte å hedre de som har gått så altfor tidlig bort på, enn å finne lykke her og nå. Det finnes ikke noe bedre enn å få et bredere perspektiv å ta vare på nuet. Fremtiden er en bonus, fortiden kan man ikke forandre.

Sorg og lykke. Ja det eksisterer.

Jeg er lykkelig over at jeg fikk den tiden jeg gjorde med Anders. Jeg er lykkelig over mitt nye perspektiv på livet. Jeg er lykkelig over de fantastiske menneskene jeg har i livet og all glede og latter jeg deler med de. Jeg er heldig som lever. Jeg har fortsatt mulighet til å utvikle meg selv, finne ut hva jeg vil videre og hvem jeg er nå.

Jeg tenker på alle de som ikke har den muligheten lenger. Hva de ville gitt for det samme.

Så lev livet for hva det er i dag. Man finner lykke i de minste ting ,bare man åpner øynene å ser seg rundt.

En kommentar om “Lykke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s