Ditt siste hvilested …

Foran et fint tre på øya du elsket. Buskene bak deg har fått grønne knopper. Korset er nå borte, steinen din har kommet. Den som er så lik deg og din smak. Enkel, fin, grå og svart. Bølgete, høyreist og vakker. Signaturen din, et hjerte. Husker du? Du kalte meg hjertet ditt, og jeg ditt? Ordene høyt elsket, dypt savnet og for alltid i våre hjerter. Ingenting føles mer rett, og ingenting føles mer feil. Nå er det så virkelig. Det er her du skal bo. Du kommer ikke tilbake.

Tomt, men allikevel godt at du har fått det så fint.

Elsker deg

En kommentar om “Ditt siste hvilested …

  1. Det er utrolig vondt å lese ordene dine, men også godt. De gir håp om en framtid uten sorg. Mistet selv min Mamma for 3,5 mnd siden, og savnet er stort. Spesielt idag når vi skulle feiret bursdagen hennes…

    Gravsteinen er fin. Hennes og Pappas navn sammen. Men det er samtidig så utrolig feil..

    Klem til deg fra en som sørger en annen sorg

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s