Siden sist

Påsken 2015 er over. Og den gikk som forventet. Opp og ned, som alt annet.

Dagene har vært lange og jeg har brukt mye tid til å tenke. Det har blitt tanker om fremtiden. Tanker om Anders, og alle minnene som strømmer inn igjen. Noen dager har vært beksvarte, mens andre har vært etterlengtede normale dager sammen med venner og familie med god mat og påskegodt.

Jeg klarte også å gjennomføre min første spillekveld her i påsken. Vi var 8 stykker, og hadde det veldig hyggelig. Det var en liten seier fordi jeg elsker å arrangere sammenkomster og hadde ofte det sammen med Anders. Det er godt å se at jeg fortsatt har vertinne egenskapene i meg, og at jeg kan legge bort sorgen for et par timer.

En annen ting som har skjedd meg siden sist er at jeg sover ekstremt mye. Jeg er nærmest i dvale, en vandrende zombie. Jeg kan sove opp til 20 timer i døgnet og får aldri nok. Jeg tror kanskje kroppen har reagert på tre måneder uten søvn og konstant kaos og nå bare slår seg av for å ta igjen det tapte. Er det noen der ute som har opplevd det samme?

Jeg håper dere der ute har hatt en grei påske!

3 kommentarer om “Siden sist

 1. varme tanker til deg
  Utrolig sterk historie du har.
  Har fulgt en blogg , marita.net
  Hun har opplevd det samme.
  Dere er de tøffeste jentene jeg vet.
  Varm hilsen og medvandrer klem
  Tromsøjenta 🌻🌼

  Liker

 2. Jeg har faktisk siden begravelsen vært helt »ferdig» i kroppen. de 2 første ukene sov jeg nesten ikke. Etter begravelsen vil jeg egentlig bare sove. tar lang tid før jeg sovner, men hadde jeg ikke tvingt meg opp og hatt folk rundt meg så hadde jeg bare sovet. er så trøtt 😦 Og forvirret!
  så godt å høre at du fikk en delvis god påske i alle fall. godt å lese at du greide å ha sammenkomst med venner og kose deg<3 send meg gjerne en e-post om du vil? Jeg kunne tenkt meg å snakke litt mer med deg.. men du bestemmer helt selv:) god klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s