Jeg gråter fordi

Jeg gråter fordi jeg savner deg. Jeg gråter fordi jeg aldri skal se deg igjen. Jeg gråter fordi du forsvant fra meg så alt for tidlig. Jeg gråter fordi du ikke er her med meg og jeg gråter fordi jeg føler meg så alene selv om jeg har mange rundt meg. Jeg gråter fordi jeg føler meg så hjelpeløs. Jeg gråter fordi jeg må snakke med deg uten å få svar, jeg vil aldri mer få gode råd eller oppmuntring, vi vil aldri tulle og tøyse eller le sammen igjen.  Jeg gråter for alt som har vært og alt vi ikke får oppleve sammen. Jeg gråter fordi jeg gråter. Jeg gråter fordi all den kjærligheten jeg har til deg ikke lenger har noe hjem. Jeg gråter fordi jeg elsker deg.

Sorgen er kjærlighetens pris. Du er verdt hver tåre og alle som kommer.

5 kommentarer om “Jeg gråter fordi

  1. Du skriver så vakkert om det å være i dyp sorg over å ha mistet det kjæreste du har ♡ mistet min samboer i plutselig hjertestans 29.6.13. Takk for du deler ♡

    Liker

  2. Veldig trist og vakkert på en gang. Selv om jeg ikke kjenner deg sitter jeg her med tårer i øynene. Lykke til videre ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s