L O V E

Siden det er valentinsdagen i dag vil jeg benytte sjansen til å takke noen mennesker som betyr veldig mye for meg.

Pappa, du stiller alltid opp for meg. Du er den første jeg ringer til når det er noe og du er alltid tilgjengelig. Jeg kunne ikke fått en bedre pappa, og jeg er så heldig som har fått akkurat deg. Siden Anders døde har pappa kommet med mat til alle døgnets tider, han har gått turer med Harley. Kjørt meg frem og tilbake, tatt meg med på kirkegården og hjulpet meg å huske de tingene jeg selv glemmer. Hva jeg skulle gjort uten tørr jeg ikke tenke på en gang.

Beate, selv om hele verden er snudd opp ned er du deg selv. Det setter jeg så umenneskelig stor pris på. Vi ler, vi griner, vi spøker og er svært interne. I kveld skal vi på romantisk date sammen. Du forteller meg når jeg er dum, og trenger å høre det. Du trøster meg når jeg gråter, du tar telefonen midt på natta. Vi spiser romantiske middager sammen på mc’ern og du er så gjennomført god og snill. Gull verdt!

Elin, jeg kan ringe deg når jeg trenger. Du kommer på besøk, vi snakker til langt på natt på telefonen. Vi går turer og bare ventilerer, vi ler og gråter, og kan være oss selv. Det er så deilig å kunne være seg selv og bli akseptert for den man er. Det er deilig å ha noen som kan få deg ned på jorda når man trenger det, og kan få deg å se saker i et annet perspektiv. Vi har en fin historie bak vårt vennskap og jeg setter pris på det vi har vært igjennom og at du alltid har stått ved min side.

Guri, hva jeg skulle gjort uten deg de siste 44 dagene vet jeg ikke. Å ha din støtte har vært uvurderlig. Du er et enestående menneske, og har vært verdens beste mamma for Anders. Så mye kjærlighet og støtte du har vist han har han alltid satt pris på og snakket mye om. Jeg kan alltid ringe deg når jeg trenger, du kommer på besøk og er sammen med meg og Harley. Av alle føler jeg at du er den som forstår sorgen, og det har vært så godt å ha noen som deg å lene meg på når alt ser svart ut. Jeg er lei meg dette ikke er under bedre omstendigheter, men er glad vi kan finne trøst i hverandre.

Harley, min firbente følgesvenn igjennom seks år. Han fanger tårer på kinnene, han vet når jeg trenger trøst. Han får meg ut av døra, han gir meg glede og mening hver eneste dag. Min beste, beste venn.

Anders, kjæresten min. Hadde det ikke vært for din kjærlighet og støtte hadde jeg ikke klart å stå oppreist nå. Du har bygd meg opp, du har trodd på meg og vært stolt av meg, jeg tror du hadde vært stolt nå også. Du har gjort meg sterk, du har vist meg hva ekte kjærlighet faktisk er, og jeg ville aldri byttet det bort for all denne smerten jeg føler uten deg. Jeg elsker deg for alltid.

fgvbhbg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s