En vond påminnelse

I dag fikk jeg en vond påminnelse på hvor skjørt livet kan være. For å gjøre en lang historie kort så er bestefaren min blitt syk. Og det endte med at han og jeg ble hentet i ambulanse og kjørt til akuttmottaket. Det eneste jeg husker fra turen er teppet fra sykehuset. Det var det samme Anders ble pakket inn i. Det er sånne detaljer man aldri kommer til å glemme, og sitter fast på netthinnen.

Heldigvis så ser det ut som alt kommer til å gå bra, men allikevel så syns jeg det har blitt litt for mye den siste tiden.

Ta vare på de du har rundt deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s